Квалифицираният счетоводител: Вашият стратегически партньор в съвременния бизнес

Срещнете се с BNI Multinacional на живо в Бургас.


На 28-ми юни (петък) от 16:00 часа ви каним на бизнес среща и нетуъркинг, по време на които ще имате възможност да се запознаете и да обмените опит и контакти с десетки собственици на бизнес.

По време на срещата своя бизнес ще представи Таня Станева от Бенефит Акаунт (Бургас) с тема:Квалифицираният счетоводител: Вашият стратегически партньор в съвременния бизнес.


БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ


Бизнес срещата се провежда от BNI Multinacional, част от глобалната мрежа BNI и е единственото в България, което има експортна насоченост. Членове в него са български компании, които вече работят на международен пазар или искат да се развиват в тази насока.


BNI, или "Business Network International", е глобална организация, специализирана в областта на нетуъркинга и маркетинг чрез препоръки. Създадена през 1985 г. В САЩ, BNI се развива като една от най-големите и успешни организации в света, като към момента е представена в над 70 държави. Основната цел на BNI е да помага на предприемачи, малки и средни предприятия, както и професионалисти да изграждат качествени контакти и да увеличават своите бизнес възможности.


За участието в срещата не се изисква заплащане на такса. РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ


Задължителна е предварителна регистрация, която можете да направите през линка в събитието или като ни пишете на имейл bnimultinacional@gmail.com, като в нея е необходимо да посочите име, фамилия, имейл адрес, телефон, фирма, позиция, както и каква е бизнес областта на компанията.

Наш представител ще се свърже с вас, за да ви даде допълнителни насоки и да ви помогне да се подготвите за срещата.

in News
Dimcho Ivanov from SooRaw will present his business and will speak about new trends in healthy nutrition